Résultats pour occasie auto kopen

occasie auto kopen
 
Kopen of verkopen van een voertuig Vlaanderen.be.
Als u een voertuig koopt nieuw of tweedehands, moet u dat altijd inschrijven bij de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen DIV van de Federale overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer. Als u als particulier een voertuig koopt in het buitenland, dan moet u het voertuig officieel invoeren uit het buitenland in een douanekantoor. Daar krijgt u de nodige documenten om uw voertuig in te kunnen schrijven. Aankoop of verkoop van een tweedehandsvoertuig. Bij aankoop van een tweedehandswagen, moet het voertuig altijd een tweedehandskeuring ondergaan. Het is een bijkomende keuring, die de elementen van de algemene staat van het voertuig controleert. Bij de koop of verkoop van tweedehandswagens is de car-pass een nuttig document. Het geeft een overzicht van de kilometerstand van het voertuig op verschillende data. Dat document bestrijdt de fraude met kilometertellers van auto's. Als u als particulier een voertuig koopt in het buitenland, dan moet u het voertuig officieel invoeren uit het buitenland in een douanekantoor.
Met welke bijkomende kosten na aankoop van een auto, moet ik rekening houden? Wikifin.
de belasting op inverkeerstelling BIV is een eenmalige belasting die je betaalt om met je wagen de weg op te mogen, ongeacht of die nieuw of tweedehands is. Het bedrag van de BIV hangt af van het vermogen en de milieu-impact, en van het Gewest waar je woont.; de verkeersbelasting is een jaarlijkse belasting. Die wordt berekend in functie van het vermogen, de cilinderinhoud en het gewicht van de wagen. Om met een gemotoriseerd voertuig over de Belgische wegen te mogen rijden, moet je een verzekering afsluiten. Helaas verwelkomen verzekeraars jonge bestuurders niet altijd met open armen! Uit statistieken blijkt dat jongeren vaker bij verkeersongevallen betrokken raken dan oudere chauffeurs. Om zich tegen die risicos in te dekken, vragen verzekeraars dan ook een hogere premie aan wie jonger is dan 26 jaar. Jonge chauffeurs met weinig ervaring betalen gemakkelijk 500 tot 1.000 euro per jaar voor de basisverzekering van een kleine auto.
113 vragen invullen voor je een tweedehandsauto mag kopen Het Nieuwsblad.
Eens koper en verkoper hun handtekening hebben gezet onder de lijst, verklaren beiden zich akkoord dat de auto wordt verkocht in de staat waarin hij zich bevindt. Tweedehands auto verkopen: wij zochten uit hoe je dat het best doet en waar je het meest geld krijgt. Bij het overlopen van de checklist kan telkens één van de drie vakjes worden ingevuld. Het eerst staat voor akkoord, het tweede staat voor sporen van slijtage en het derde voor te herstellen. Wat die laatste twee punten betreft, wordt tussen beide partijen overeengekomen of er herstellingen nodig zijn voor levering of niet. Erkende tweedehandsverkopers staan achter het initiatief. Zeker als het mee het imago van de sector kan oppoetsen, want er zitten nogal wat louche verkopers op de markt. Zij zullen gecontroleerd worden door de FOD Economie op het verplichte gebruik van de nieuwe controlelijsten. Wij gebruikten al een lijst, maar die was minder uitgebreid, zegt Steven Brandt, zaakvoerder van Autobrandt in Mortsel.
occasie auto kopen
2dehands kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Bestelwagens en Lichte vracht. Help en info. Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Tweedehands auto Garage Peter Zutterman 2dehands auto Occasie Auto kopen Beernem Aalter Maldegem Oostkamp Brugge.
Op zoek naar een 2de hands auto, bedrijfs of bestelwagen? Ontdek hier het aanbod van Garage Zutterman van occasies aan competitieve prijzen. Alle wagens zijn zorgvuldig geselecteerd en in perfecte staat gebracht. Ze zijn volledig gekeurd en worden te koop aangeboden met gewaarborgde kilometers en onder volledige garantie van 1 jaar. Bij de aankoop van een tweedehandswagen bieden we je graag de mogelijkheid om je vorige voertuig over te nemen. Toch liever een nieuwe auto kopen? Via ons netwerk van dealers kan je ook voor de aankoop van een nieuwe wagen bij ons terecht.
BnY autocenter Aankoop en Verkoop van jonge tweedehandswagens.
Wij begrijpen de onzekerheden van het online kopen van een tweedehands auto. Je wilt de kwaliteit beoordelen en eventueel een proefrit maken met de wagen. Bij BY autocenter hebben we een oplossing ontwikkeld die deze onzekerheden aanpakt. Ons transparant proces maakt het eenvoudig en gemakkelijk voor onze klanten. Onze tevreden klanten. Bekijk enkele recensies. We zijn heel tevreden over BY autocenter. We kregen alle uitleg die nodig was, onze vorige auto werd overgenomen en de nieuwe wagen rijdt prima. Aan te raden. Zeer tevreden van de service. Ook de uitleg over de wagen verliep heel vlot. Ik heb hem tijdens de feestdagen gekocht en ook dan verliep het vlot.
HDC Quality Cars Tweedehandsauto's' kopen.
Of een goedkope occasie auto met al wat jaren op de teller? Al onze tweedehands autos zijn niet alleen mooi opgepoetst, maar ook tiptop technisch in orde en klaar voor de keuring. Tweedehands auto kopen bij HDC Quality Cars. Een tweedehands gezinswagen of een bestelbusje voor je bedrijf? HDC Quality Cars heeft het allemaal. Kom langs in onze toonzaal te Kampenhout, neem plaats in onze hoogwaardige tweedehandsautos en laat je tijdens een testritje verleiden door de talrijke opties. Je droomauto gevonden? Wij zorgen voor een glasheldere offerte en laten je snel én correct naar buitenrollen. Tweedehands wagens kopen? Neem contact op. Deel met je vrienden.: Van plan om je tweedehands auto te verkopen? Op zoek naar een auto opkoper om je gebruikte wagen een nieuw leven geven? Tweedehandsauto's' voor de buitenlandse markt. Een tweedehandswagen kopen in België? Als buitenlandse firma of particulier op zoek naar een Belgische autoverdeler van occasies? mail hans.decremer@telenet.be phone 32 496 29 62 49 location_on Leuvensesteenweg 31 1910 Kampenhout. Privacy Algemene voorwaarden Sitemap. Een tweedehandswagen kopen of verkopen? Kom langs bij HDC Quality Cars, wij helpen je snel verder! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
ABC CARS: aankoop en verkoop 2dehandswagens Herent.
ABC CARS: AANKOOP EN VERKOOP VAN 2DEHANDSWAGENS TE HERENT. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij jou graag bij de aankoop van de juiste 2dehands wagen. Naast aankoop en verkoop geven wij ook graag advies over het gebruik en onderhoud van jouw wagen.
Waarop moet ik letten als ik een tweedehands wagen wil aankopen voor mijn eenmanszaak? BoekhouderOnline.
Waarop moet ik letten als ik een tweedehands wagen wil aankopen voor mijn eenmanszaak? Published by Cindy Collier on 12 mei 2017 12 mei 2017. Ik kreeg de vraag van een startende zelfstandige en geef je hierbij graag mijn antwoord door zodat ik jou hier meer over kan leren. Heb je raad als ik een occasie auto koop ivm model dat je eventueel meer kan inbrengen dan een ander model?
Ex-leasewagens kopen tegen een voordelig tarief bij Alphabet.
Alphabet Belgium lanceert nieuwe website voor verkoop ex-leasewagens. Aartselaar, 15 januari 2018 Leasingmaatschappij Alphabet lanceert een vernieuwde website voor de verkoop van haar aanbod ex-leasewagens aan particulieren. Te koop: ex-leasewagens mét kwaliteitsgarantie. Op zoek naar een tweedehandswagen die aan hoge kwaliteitseisen voldoet?
Tweedehandswagens Autohandel Janssens. Page 1.
Dé autospecialist van de Kempen! Een wagen kopen is voor ieder persoon steeds een heel persoonlijke ervaring. Bij Autohandel Janssens in Brecht maken we ons sterk dat we elke klant een persoonlijke behandeling kunnen bieden. Ons assortiment beslaat een selectie van verschillende merken en typen wagens voor steeds een faire en competitieve prijs. Ons volledig assortiment. Laatste nieuwe zoekertjes. Helemaal van jou voor 8.900. Helemaal van jou voor 5.700. Helemaal van jou voor 8.500. Helemaal van jou voor 9.900. Helemaal van jou voor 5.500. Helemaal van jou voor 9.950. Helemaal van jou voor 6.995. Helemaal van jou voor 13.950. Mercedes-Benz a klasse. Helemaal van jou voor 10.995. xml version1.0" encodingUTF-8" standaloneno? Created with Sketch. We proberen steeds een gebalanceerd assortiment aan wagens aan te bieden.
Wat te doen bij tweedehands auto kopen? Verzekeringen.be.
Zorg er zeker voor dat je een testrit doet om de auto volledig te inspecteren en om de wegligging te testen. Welke documenten krijg ik bij een tweedehands auto? Van zodra je beslist om de tweedehands auto te kopen, dient de verkoper jou de volgende documenten te overhandigen.:

Contactez nous